Kunsten å være lykkelig, består i at man gjør sine gleder enkletorsdag 28. februar 2013

Believe


Her er puten jeg har strikket på bestilling fra datteren. Og med påskriften BELIEVE, og bilde nr.2, så er det vel ingen tvil om at hun er en ihuga "BELIEBER".
 
Ja, se selv.....
(Hurra, hun bruker genseren jeg strikket til henne!)

Hun har fulgt flittig med underveis, og synes jeg har vært kjapp (...nok fordi jeg har lyst til å strax begynne på noe annet strikketøy ;) )

Med Bentes hjertepute HOPE (fra forrige innlegg) har dette vært en liten kopi av den, men altså med en annen påskrift på. Pels hadde jeg ikke, så jeg har heklet rundt kanten med PILLPI-alpakka Bouclè. Og det gjorde susen, for uten denne virket puta litt bar og kjedelig. Skriften har jeg heklet i gulltråd, og sydd på for hånd etterpå.

Jeg brukte pinne nr 10 og strikket frem og tilbake med 3 tråder (2 av dem var Puno, og 1 var Vamsegarn) Siden den ble strikket frem og tilbake, og ikke rundt, måtte jeg legge ut og felle på en annen måte, og vips gjorde jeg en liten feil, og fikk synlige merker midt på hjertet.

Men det skjulte jeg, ved å hekle et hjerte på den andre siden, med Pillpi
Jeg synes faktisk denne siden ble best, jeg.
(den fargerike puten friheklet jeg for et år siden. Jeg elsker den)
 
Og fyllet, ja det var en eldgammel hodepute, som aldri passet til noen trekk, men som jeg sparte på i tilfelle.........og det fikk jeg jo brukt for nå. Og resten av den, går i søpla, ellers blir det bare kaos, om jeg skal spare videre på den. (hører du det, Bente ;) )
10 kommentarer:

Berit sa...

Jamen, Sylvia. Vore døtre har samme alder og samme idol. Til april skal min datter se sit store idol i Kæbenhavn og sådan en pude er bestemt en "Beliver" værd!

Berit sa...

København og "Believer" skulle der stå!

Flowermouse Design sa...

Så flott pute - og god idé!!! En heldig datter!!

Rubia sa...

Lekker pute!

PS. Tror Justin har bursdag i dag.

Helen sa...

Så morsom pute, tenker hun koser seg med den, ja...men hun dagdrømmer litt om Bieber...hihihi

Likte godt den rødrutete du også viste her,du er så flink og kreativ Sylvia :)

Her går det tregt med min lilla jakke.....mønster, som må telles og følges med på hele tiden....uff, kjenner denne kommer til å ta tid å strikke ferdig (men, kanskje det var min underbevisheten, som tenkte det var en god ide..?)

Goood helg :)

Vibekes lille ullne sa...

Herlig pute! Jeg synes de er ganske søte disse unge Belieberne, også er jeg litt glad for at de har vokst fra det her i huset. Ha en flott helg! :)

Elisabeth sa...

Ser Sophia nyter å slumre på den nye hjerteputa. HUn er en heldiggris!

God helg!

Marianne sa...

Skønne puder - og en rigtig teenager :-)

eli sa...

Kul pute!

Anonym sa...

Detroit Beach rosacea specialist

Review my site - Crete rosacea laser treatment